fbpx

Vaskularana kirurgija

Vaskularana kirurgija – podgrana kirurgije koja se bavi bolestima vaskularnog sustava, dakle arterijama i venama.
Najčešće se radi o problemu proširenih vena ili kapilara koje su posljedica genetske predispozicije i suvremenog nadina života. Poteškoće vezane uz vensku insufijerciju onemogućuju adekvatno funkcioniranje u svakodnevnom životu, bilo da je riječ o estetskom ili funcionalnom problemu.

Prijavite se na
naš newsletter

  Zadovoljni klijenti o nama

  Brza i profesionalna usluga! Ugodan ambijent kao i ljubazno osoblje. Top cijene, sve preporuke!

  D.P.

  Sve pohvale za polikliniku Sveti Nikola te posebne pohvale za sestru Nataliju koja je toliko ljubazna, srdačna, profesionalna u svom poslu. Preporučam svima i do ponovnog susreta.

  I.M.

  Sve preporuke za polikliniku kao i za uslužno i ljubazno osoblje. Nedavno obavila pregled vida, uz to dobila i poklon bon. 5+ za cijelu Polikliniku.

  A.P.

  Odlična poliklinika. Osoblje je profesionalno i ljubazno što je za svaku pohvalu. Ako trebate brzu i točnu uslugu na pravome ste mjestu. Preporučujem svima i vidimo se ponovo. Lp

  M.J.

  Sve preporuke. Obavljao vađenje krvi, nalaze dobio isti dan. Ugodan i moderan ambijent.

  E.R.

  Odlični, preporuka!

  D.L-V.

  Poliklinika sv. Nikola

  U ugodnom ambijentu Poliklinike Sveti Nikola na raspolaganju Vam je naš tim vrhunskih međunarodno priznatih stručnjaka i educiranog osoblja posvećenog pacijentu, te najsuvremenija oprema za ponuđena područja medicinskih specijalnosti.

  Radno vrijeme

  Ponedjeljak – Petak: 8:00 – 20:00 h
  Subota: prema dogovoru

   Hrvatski Hrvatski English English