• Suradnje
  • by Goran Gluhak
  • 18. rujna 2020.
  • 0

Poliklinika Bilić Vision za oftalmologiju i ortopediju brine o više od 250.000 zadovoljnih pacijenata već 24 godine na Ksaverskoj cesti 45, u sjevernom dijelu Zagreba. Pod stručnim vodstvom osnivačice dr. sc. Nadežde Bilić, specijalista oftalmologije, obavlja dijagnostiku i liječenje najrazličitijih očnih bolesti suvremenim metodama i opremom, uz tim liječnika specijaliziranih za pojedine segmente oka.

U svom oftalmološkom dijelu, uz usluge oftalmoloških pregleda, dijagnostike bolesti oka, operacija katarakte i estetskih operacija oka, laserskog liječenja mrežnice i laserske trabekuloplastike te refraktivne kirurgije, možete obaviti i operacije stražnjeg očnog segmenta kao i kompletno liječenje retinalnih bolesti. Poliklinika Bilić Vision neprestano teži unapređenju pregleda, dijagnostike, liječenja i operacija. Investira u znanje, tehnologiju, lasere i aparate. Tako je Poliklinika Bilić Vision ove godine prva u Hrvatskoj nabavila Femto laser te E-Eye pulsni laser te omogućila pacijentima novu dimenziju operacije sive mrene te liječenje sindroma suhog oka..

  • Kod laserskog skidanja dioptrije koristi se suvremena tehnologija Wavelight Alegretto lasera 4. generacije – tehnološki najnaprednijeg lasera za lasersko skidanje dioptrije. Za formiranje poklopčića rožnice koristi se Femto laser kao najprecizniji i najsigurnije postupak za formiranje poklopčića rožnice. Liječnici poliklinike Bilić Vision omogućili su svakodnevnicu bez naočala i leća više od 12.000 pacijenata Hrvatske i svijeta koji su se došli operirati baš u Polikliniku Bilić Vision.
  • Femto laserskom operacijom sive mrene (katarakte) te ugradnjom vrhunskih intraokularnih leća vraćaju vid iz mladosti pacijentima starijima od 60-te godine života. Prvi u Hrvatskoj od početka godine kirurzi Poliklinike Bilić Vision izvode Femto lasersku operaciju sive mrene koju karakterizira najbolji mogući ishod za pacijenta, sigurnost, preciznost i brz oporavak.
  • Prvi u Hrvatskoj liječe sindrom suhog oka, kojeg prati niz neugodnih simptoma. Crvenilo, žuljanje, svrbež, osjećaj pijeska ili trepavice u oku, bol i žarenje, mutan vid, preosjetljivost na svijetlo i poteškoće nošenja kontaktnih leća. Liječenje se radi najmodernijom tehnologijom E-Eye pulsnim laserom koja je bezbolna, a tretman vrlo kratak. Nakon liječenja 60% pacijenta učinak osjeća duže od 3 godine.
  • I naravno, brinu o očima pacijenata kroz niz različitih pregleda, dijagnostike te operativnih zahvata te liječenja.

Poliklinika Bilić Vision može se pohvaliti da još od 2011. godine posjeduje ISO 9001 certifikat kvalitete u segmentu pružanja zdravstvenih usluga. Sukladno misiji i viziji naše Poliklinike, uvođenjem ISO 9001 standarda kontinuirano radimo na edukaciji cjelokupnog osoblja Poliklinike, usavršavanju radnih procesa i investiranju u najmoderniju tehnologiju. 

Ove godine započela je gradnja nove Poliklinike Bilić Vision koja će se nalaziti na Ksaverskoj cesti 10, nedaleko od trenutne lokacije gdje se Poliklinika Bilić Vision sada nalazi. Nova Poliklinika biti će izgrađena na postoru od oko 1700 m2 te se otvorenje očekuje na ljeto 2021. godine.

Vodeći se kriterijem izvrsnosti koji je utkan u viziju Poliklinike Bilić Vision, svakom pacijentu se omogućava najbolje što suvremena oftalmologija nudi – znanjem, tehnologijom te vrstama operacija i liječenja po standardu najmodernijih svjetskih oftalmoloških centara.

Postanite i vi dio obitelji zadovoljnih oftalmoloških pacijenata Poliklinike Bilić Vision. Još danas nazovite i naručite se na oftalmološki pregled pozivom na broj 01/4662 565 ili slanjem upita na info@bilicvision.hr.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *