• Pregledi
 • by Nikolina Tomašković
 • 20. veljače 2023.

  Predstavljamo Vam naše novo pojačanje poliklinike- dr. Branimira Krištofića, specijalista ginekologije i opstetricije 

  Dr. Krištofić diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 2015. godine. Svoje radno iskustvo stjecao je u čakovečkom Domu Zdravlja, a potom nakon dobivene specijalizacije iz ginekologije i opstetricije nastavlja nakon petogodišnjeg specijalističkog usavršavanja i položenog ispita 2022. godine, sa radom u funkciji odjelnog liječnika specijalista.

  „Moj stručan savjet svim ženama, bilo koje dobi, bio bi da redovito dolazite na ginekološke preglede i brinete o svom reproduktivnom kao i spolnom zdravlju. Rano prepoznavanje potencijalnih ginekoloških bolesti vodi pravovremenom, boljem i bržem zbrinjavanju istih. Time se smanjuje mogućnost razvoja nepotrebnih komplikacija koje dodatno opterećuju Vaše zdravlje.”

  U Poliklinici Sv. Nikola ne postoje tabu teme ni “suvišna pitanja”.

  Dr. Krištofić svoje znanje nastavlja usavršavati kroz poslijediplomski doktorski studij iz Biomedicine i zdravstva na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, kontinuiranim odlascima na stručne simpozije te daljnjim objavljivanjem znanstvenih radova. U tijeku je i provođenje multicentrične studije u sklopu doktorata. 

  “Ovdje ste na prvom mjestu Vi i Vaše zdravlje. Imajući to u vidu, osobno ću se, a i zajedno sa osobljem naše poliklinike pobrinuti najprije za potpunu diskreciju i očuvanje Vaše privatnosti, stručnost i obzirnost u radu i pregledima. Isto tako i za što ugodniju atmosferu u kojoj se nadamo ćete se osjećati što opuštenije i zadovoljnije. Cilj nam je s Vama ostvariti kvalitetan odnos iz kojeg želimo izgraditi međusobno povjerenje kako bi se Vi osjećali što sigurnijim i u potpunosti nam se prepustiti u brizi za Vaše zdravlje.“ – Branimir Krištofić, dr.med. spec. gin. opst.

  Više o dr. možete pročitati.

   Hrvatski Hrvatski English English