Laserska operacija vena (EVLA) u Poliklinici Sveti Nikola u Varaždinu

Varikozne vene su vene koje postaju proširene i vidljive zbog oslabljenih venskih zidova. Pojavljuju se kao natečene, tamnoplave ili ljubičaste vene, koje mogu stršiti iz kože i najčešće
se pojavljuju na nogama.

Mnogi se osjećaju nesigurno radi izgleda ovih vena, a mogu patiti i od boli, nelagode i drugih komplikacija koje nadilaze kozmetičke probleme.

Endovenska laserska ablacija (EVLA) jedna je od najnovijih metoda liječenja varikoznih vena pomoću lasera.

Više o operaciji

Endovenska laserska ablacija (EVLA) jedna je od najnovijih metoda liječenja varikoznih vena pomoću lasera. Tehnika uključuje pružanje svjetlosne energije ciljanoj veni laserskim vlaknima umetnutim kroz venu.

Energija se apsorbira u venske zidove, što uzrokuje
zgrušavanje krvi.

EVLA nudi značajne prednosti, uklanja potrebu za operacijom i predstavlja pristup koji ima svoje izazove.
Postupak se može izvesti s različitim laserskim valnim duljinama i vrstama vlakana, ali nisu svi jednako sigurni i učinkovit

Najefikasniji način liječenja varikoznih vena

VascuLife ™ Alma kirurgija koja se izvodi u CIIM centru mijenja standard endogenog liječenja i svakako je najsigurniji i najučinkovitiji način liječenja varikoznih vena među svim trenutno dostupnim rješenjima.

VascuLife ima jedinstvenu radijalnu diodu od 360 stupnjeva i omogućuje potpunu i preciznu obradu velikih i malih safenoznih vena (GSV, SSV), što donosi izvanredne kliničke rezultate.

Optimalna valna duljina

VascuLife koristi lasersku duljinu od 1470 nm – idealnu valnu duljinu za maksimalnu apsorpciju vode u mekim tkivima.
To omogućava optimalnu ablaciju venske stijenke s manjim modricama od ostalih valnih duljina.

Poliklinika sv. Nikola

U ugodnom ambijentu Poliklinike Sveti Nikola na raspolaganju Vam je naš tim vrhunskih međunarodno priznatih stručnjaka i educiranog osoblja posvećenog pacijentu, te najsuvremenija oprema za ponuđena područja medicinskih specijalnosti.

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak: 8:00 – 20:00 h
Subota: 08:00-12:00